Hallo

Hallo, ik ben Jacqueline Nikken!

Zelfkennis is de weg naar heling en innerlijke groei

Inspirator en optimist. Van de grote lijnen én de details.
Met een rijk innerlijk leven en een passie voor vormentaal, beeldtaal, schrijftaal en lichaamstaal.

Ik heb mij ontwikkeld op het gebied van coaching en ondersteuning in de kunst, het bedrijfsleven en de sport. Van huis uit ben ik namelijk kunstenares, directiesecretaresse, en docent tekenen en schilderen. Daarnaast was ik hockeytrainster en coach voor de jongste jeugd.

Het openen van mijn praktijk Gateway Guidance was een logische stap op mijn eigen pad van ontwikkeling, die in een stroomversnelling raakte nadat ik de diagnose reuma kreeg. Deze diagnose spoorde mij aan te onderzoeken hoe lichaam en geest samenwerken aan het zelfherstellend vermogen van het lichaam. Wat mij drijft om mijn praktijk te runnen is om ook anderen de wonderen van dit zelfherstellend vermogen te laten ervaren. Want ja, ik ben inderdaad van mijn reuma genezen!

Ik ben me steeds meer gaan verdiepen in creatieve, cognitieve en energetische therapieën en ontdekte zo mijn talent. Het is mijn kracht om essentiële elementen uit de kunst, wijsheden van de natuurvolken en onderdelen uit de wetenschap op zo’n manier te combineren, dat een nieuwe methode ontstaat. Een methode die helderheid brengt in wie jij bent en wat jouw pad is.

Deze methode noem ik de Door-methode. Zelf zie ik de Door-methode als een virusscanner die negatieve overtuigingen en gedragspatronen in jouw software opspoort en ontkracht. Hierdoor wordt ook voor jou een update mogelijk.

Ik hou van mensen. Voor mij is het dan ook niet meer dan logisch om mijn kennis en vaardigheden via mijn praktijk met anderen te delen.

Ben je er klaar voor de deur naar je nieuwe leven te openen? Ik ben er voor je om je daarbij te begeleiden.

Ben je er klaar voor de deur naar je nieuwe leven te openen